Veelgestelde vragen over onze koeriersdiensten

Hieronder vindt u veelgestelde vragen op het gebied van logistieke diensten die A-Transport aanbiedt. We hebben ze per onderwerp op een rijtje gezet.

Staat het antwoord op uw transport/koeriersvraag niet tussen deze FAQ’s? Bel of mail ons gerust.
Internationaal transport
Q. Ik zoek vervoer van mijn goederen van de Krimpenerwaard naar twee locaties in het Ruhrgebied. Kan ik daarvoor A-Transport inschakelen?

A. Wij bezorgen standaard in de hele BeNeLux en het Ruhrgebied. Op afspraak verzorgen we ook internationaal transport elders in Europa.
Spoedkoeriersdiensten
Q. Mijn vracht staat in Papendrecht en moet morgenochtend al afgeleverd zijn bij een klant in het oosten van het land. Gaat dat lukken op zo’n korte termijn?

A. A-Transport is gewend aan logistieke ad-hocopdrachten. Wij verzorgen spoedleveringen in binnen- en buitenland en zijn voor koeriersdiensten 24/7 bereikbaar.
Speciaal vervoer
Q. Voor een cruiseschip dat gestationeerd is in Rotterdam heb ik een scheepslevering klaarstaan. Hebben jullie daar ervaring mee?

A. A-Transport heeft jarenlange ervaring met vervoer van scheepsleveranties. Uw goederen zijn bij ons in goede handen.
Zware ladingen
Q. De totale lading weegt wel zo’n 800-900 kilo. Kunnen en mogen jullie dat vervoeren?

A. Jazeker. Wij hebben een NIWO-vergunning, wat inhoudt dat wij goederen boven de 500 kilo mogen transporteren. Zendingen tot 1400 kilo vervoeren wij op dagelijkse basis. Zwaardere vracht? Ook dat regelen we voor u; neem contact op voor de mogelijkheden.
Grootte van goederen
Q. Ik heb een spoedlevering voor mijn klant. De onderdelen zijn 4 meter lang. Is jullie wagenpark daarvoor geschikt?

A. Producten tot 4,02 meter lang passen probleemloos in onze ruime bestelbus. Goederen met een diameter van maximaal 10 centimeter kunnen zelfs met een lengte tot 5,5 meter worden vervoerd. Op afspraak verzorgt A-Transport ook grotere leveringen. Vul direct het contactformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Belangrijke documenten
Q. Voor de verzending van een vertrouwelijk document zoek ik een betrouwbare koeriersdienst. Kan ik daarvoor ook bij A-Transport terecht?

A. Van contract tot grondmonster, van industriële tot accijnsgoederen: wij leveren alles met dezelfde zorgvuldigheid af bij de klant. Uiteraard verzekerd volgens de AVC/CMR-vervoerscondities.

Opslag
Q. Mijn levering kan pas volgende week plaatsvinden. Regelen jullie ook tijdelijke opslag van goederen?

A. A-Transport zet de wensen van de klant altijd voorop. Als u doorgeeft hoeveel ruimte u nodig heeft en voor welke tijdsduur, dan verzorgen wij zowel opslag als levering van uw goederen.

Uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf?

A-Transport voor (spoed)leveringen van uw goederen of documenten!
crossmenu