Van 1 document tot 10 pallets: A-Transport zorgt voor een snelle, zorgvuldige levering

Al sinds 1996 bezorgt A-transport grote en kleine zendingen, zowel urgente als geplande leveringen. Steeds meer bedrijven, kantoren en groothandelaren in de omgeving van Dordrecht en de Krimpenerwaard weten ons inmiddels te vinden voor (spoed)transport.

We verzorgen allround koeriersdiensten voor regionale, nationale en internationale transport. U kunt ons dag en nacht bereiken, ook in de weekenden.

Bezorging van A-Kwaliteit

Het team van A-Transport heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Onze koeriers denken graag proactief met u mee om de bezorging zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook spreken wij met u af of we u zullen informeren als de bestelling is afgeleverd.
Uw pakketten behandelen wij met de grootste zorg. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld rechtop vervoeren of tijdvaklevering? Van onze ervaren koeriers kunt u op aan.
Vraag naar uw speciale wensen

Wij leveren een breed scala aan koeriersdiensten en goederentransport

Bij A-Transport kunt u terecht voor een breed scala aan koeriersdiensten en transportservices. Staat uw gewenste transport er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden.
Onze diensten Koeriersdiensten
Koeriersdiensten
Onze diensten spoedzendingen
Spoedzendingen
Onze diensten internationaal transport
Internationaal transport
Onze diensten scheepsleveringen
Scheepsleveringen
Onze diensten night delivery
Nachtdistributie
Onze diensten speciaal transport
Speciaaltransport
Onze diensten overnight delivery
Overnight delivery
Onze diensten maatwerk
Maatwerk

Spoedkoerier gezocht? Uw zending heeft onze prioriteit

24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn wij bereikbaar voor uw (spoed)transport.

Spoedlevering a.u.b.!

Het gebeurt regelmatig dat we worden gebeld als er een fabriek is stilgevallen of een levering niet (goed) is aangekomen. Bepaalde onderdelen of andere goederen moeten ad hoc worden (na)geleverd om eventuele verdere financiële schade te voorkomen. Die flexibiliteit kunnen wij als koeriersdienst leveren.

NIWO: Eurovergunning voor transport

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en zijn dan ook NIWO-gecertificeerd: ook voor grote zendingen (500+ kg) kunt u bij ons aankloppen. Goederenvervoer en -verzekering vinden plaats volgens de algemene AVC/CMR-vervoerscondities. Uw levering is bij A-Transport dus gegarandeerd in goede handen.

A-Transport transportservice

Betrouwbare transportservice voor de regio Rotterdam, Dordrecht, Krimpenerwaard en omstreken.
Van goederenopslag tot uitzonderlijk vervoer
Heeft u een specifieke aanvraag? Service verlenen is ons vak, dus we leveren graag maatwerk. Dankzij ons uitgebreide vervoersnetwerk komen we altijd tot een passende oplossing voor uw specifieke transportwensen. Zoekt u bijvoorbeeld een koeriersdienst voor gevaarlijke stoffen of heeft u tijdelijke opslag nodig voor uw goederen? Wij gaan direct voor u aan de slag.
goederenopslag tot uitzonderlijk vervoer
Logistieke innovaties
We houden ons wagenpark up-to-date en houden van innovaties op het gebied van goederentransport. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat meerdere opdrachtgevers behoefte hebben aan een specifieke vorm van vervoer, bekijken we waar we kunnen vernieuwen om zo de beste bezorgopties te kunnen bieden.
crossmenu